Bu Sene Ramazan Kolileri Deprem Bölgesine

Sakarya İlkokulu ailesi olarak düzenlediğimiz "Deprem Bölgesine Ramazan Kolisi Yardımı" kampamyamızla toplanan ramazan kolileri, okulumuz idarecileri ve öğretmenleri tarafından Adıyaman ili Gölbaşı ilçesine bizzat götürülerek ihtiyaç sahibi depremzedelere teslim edildi.

29.03.2023 150

Okulumuzda yaklaşık bir ay önce "Deprem Yardımlaşma Seferliğinde Biz de Varız" kampanyası ile deprem bölgesine okul öncesi ve ilkokul düzeyinde kırtasiye malzemesi, hikaye ve masal kitapları, çeşitli oyuncaklar, lego setleri, akıl ve zeka oyunları, satranç takımları götürerek çocuklara ulaştırılmasına vesile olmuştuk. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte okulumuzda "Deprem Bölgesine Ramazan Kolisi" kampanyası düzenleme kararı aldık. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin özverili çalışmalarıyla 84 adet ramazan kolisi hazırladık.

Ramazan kolileri, 24 Mart Cuma günü arabaya yüklendi. 25 Mart Cumartesi günü okulumuz idarecileri ve öğretmenleri tarafından Adıyaman ili Gölbaşı ilçesinde ve Malatya/Doğanşehir'e bağlı Erkenek Mahallesi'nde bulunan depremzedelere bizzat teslim edildi.

Kampanyamıza destek veren öğretmen ve velilerimize, ulaşım konusunda desteği sunan gönlü zenginlerimize teşekkür ediyoruz.

29-03-202329-03-202329-03-202329-03-202329-03-202329-03-2023