Gaziler Günü Kutlu Olsun.

1921 yılında, TBMM tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK' e "Mareşal" rütbesi ile "Gazilik" unvanı verilmesinin onuruna kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü'nde, gazilik mertebesi ile şereflenen velimizi ziyaret ettik.

21.09.2022 131

19 Eylül Gaziler Günü'nde, gazi velimiz Sayın İrfan KESKİN'i okul yönetimimiz adına Müdür Yardımcısı Müslüm KÖSE, 4/A sınıf öğretmeni Haci Mehmet ÖZTÜRK, Okul Aile Birliği Başkanı Nurgül TAKIR ve Okul Aile Birliği Yönetim üyelerimiz, öğrenci velilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Gazi velimize çikolatamızı ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu'muzun aldığı çiçeği takdim ettik.

Cumhuriyetimin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz.

21-09-202221-09-202221-09-2022