SAKARYA İLKOKULU BİR İLKİ BAŞARDI.

Okulumuzda Zeka Oyunları Sınıfı büyük bir coşkuyla açıldı.

20.05.2015 1905

İlçemiz Tirebolu Sakarya İlkokulunda Zeka Oyunları Sınıfı İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi YARAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin KOÇ'un ve davetlilerin katılımıyla açıldı. Okul Müdürü Zihni YILMAZ, Zeka Oyunları Sınıfı ile birlikte öğrencilerimizin çabuk karar verme, sonraki aşamaları düşünme ve öngörme, olasılıkları hesaplama, mantığını etkin ve yetkin şekilde kullanma yeteneğinin kazandırılması,  kötü alışkanlıklar edinmelerine de engel olacağını belirterek bu çalışmanın Giresun ilinde ilkokullarda ilk olduğunu ifade etti.

Davetlilere oyunlar hakkında bilgi verildi. Okul velileri öğrencilerin zihinsel gelişimi anlamında çok büyük katkılar sunacağını belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Zeka Oyunları Açılışı1 - zeka oyunları1Zeka Oyunları Açılışı1 - zeka oyunları1Zeka Oyunları Açılışı1 - zeka oyunları1Zeka Oyunları Açılışı1 - zeka oyunları1zeka2zeka2

zeka2zeka2zeka2zeka2zeka2zeka2

zeka2