TİREBOLU EĞİTİM ŞENLİĞİNE KATILDIK

03/06/2016 tarihinde Tirebolu Kalesi önündeki Eğitim Şenliğine katıldık.

06.06.2016 1293

03/06/2016 cuma günü Tirebolu Kalesi önünde bütün okulları kapsayan ve Tirebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesindeki eğitim şenliğine katıldık. Resmi programda ana sınıfı öğrencilerimiz ve 2/A sınııfı öğrencilerimiz gösteri yaptılar. Öğretmenlerimiz Gülten Çomcu Çömlekçioğlu ve İlknur ŞAHİN´e teşekkür ediyoruz. Görkemli bir stand açmamızda katkısı bulunan bütün öğretmenlerimize de ayrıca minnettarız. Standımızı İlçe Kaymakamı İsmail Ayhan TAVLI, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin SADULLAHOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin KOÇ  ve canlı yayın yapan Kanal 28 ekibi ziyaret ettiler. Özellikle geleneksel oyun standımız yoğun ilgi gördü. Misafirlerimiz Sınıf öğretmenimiz Altay ODABAŞ eşliğinde bol bol oyun oynadılar. Memnuniyetlerini bildirdiler.